Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Η BLUESTAR FERRIESταξίδεψε το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της AtticaGroup «Πλέουμε Μαζί» στο νησί της Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουπόνι με αγωνιστική σε Πρέμιερ Λιγκ και Super League, μεταξύ άλλων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 02/03-01-2023 πραγματοποιήθηκε σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Θήρα αστυνομική επιχείρηση με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας εστιάζοντας στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της οποίας ελέχθησαν 66 άτομα και 21 καταστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράση εντός συνόρων με αγώνες για τη Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (03/01), τους πρώτους για το 2023.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνεχίζεται το επόμενο διήμερο το Ελληνικό πρωτάθλημα με επικίνδυνες εξόδους των πρωτοπόρων σε έδρες ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ ΠΑΟΚ και Άρης συγκρούονται στην Τούμπα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Κίνα είναι επί του παρόντος πολύ υψηλός, αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμα αξιόπιστα δεδομένα. Αρκετές χώρες λαμβάνουν μέτρα σχετικά με τα ταξίδια όπως η διενέργεια δειγματοληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων σε αερολιμένες ή η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος σε δοκιμασία COVID-19 ή η παροχή πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση της νέας επικουρικής κεφαλαιοποιητικής ασφάλισης, καθώς από σήμερα αποκτούν δικαίωμα υπαγωγής στην επικουρική ασφάλιση του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) και οι ήδη ασφαλισμένοι στον κλάδο επικουρικής του e-ΕΦΚΑ, εφόσον έχουν γεννηθεί από 01.01.1987 και μετά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ δημοσιοποίησε λίστα όπου περιλαμβάνονται οι μακροχρόνιες-σημαντικές ελλείψεις καθώς και μία ακόμη η οποία περιλαμβάνει τα φάρμακα για τα οποία οι εταιρείες που τα έφερναν έχουν ανακοινώσει τη διακοπή της κυκλοφορίας τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της βόρεια Εύβοιας από την αυτοκτονία ενός συνταξιούχου εκπαιδευτικού στους Ωρεούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Survivor All Star που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.
Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos