Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει μετά την ανακοίνωση των σημερινών κρουσμάτων κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ καθώς, σήμερα 110 άνθρωποι καταγράφηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει από σήμερα για τον κορονοϊό σε όλη την Ελλάδα, με τα έκτακτα μέτρα που μπήκαν σε εφαρμογή, με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού. Το “παζλ” συμπληρώθηκε με τα 110 κρούσματα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προτείνεται και η καθυστέρηση στο άνοιγμα των σχολείων ως μέτρο περιορισμού της εξάπλωσης του ιού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας και τις απαραίτητες προφυλάξεις που εφαρμόζονται παντού, το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα 1η Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά της Μαρίας Σολωμού, αφού μερικές ημέρες μετά το πρώτο ταξίδι της στο νησί μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, επέστρεψε ξανά στο αγαπημένο της μέρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ανανέωσε τη θητεία του κ. Νότη Μαρτάκη ως συμβούλου τουρισμού της Ένωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτεταμένους ελέγχους στα πλοία της γραμμής πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση όλων των μέτρων προστασίας μετάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να λάβει οποιοδήποτε πρόσθετο περιοριστικό μέτρο χρειαστεί, προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορονοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιο διαδεδομένη ονομασία αυτής της συνταγής μπορεί να είναι φαλάφελ, αλλά εδώ στην Ελλάδα τους αποκαλούμε και πιο απλά… ρεβιθοκεφτέδες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos