Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Σε ετοιμότητα για την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων η κυβέρνηση - Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους ειδικούς τη Δευτέρα -  Σε μπαρ, γάμους και εργοστάσια εστιάζεται η προσοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση 2162 του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και μοίραζε τουλάχιστον 6,8 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητα σε εταιρείες ενοικιάσεως που θα έπρεπε ήδη να έχουν αποσυρθεί και άλλα με προβλήματα που τα καθιστούσαν επικίνδυνα για τους επιβάτες, εντόπισε κλιμάκιο της Τροχαίας Αττικής στη Μύκονο, μέσα σε μία μέρα, βεβαιώνοντας τις σχετικές παραβάσεις, κατά τη διάρκεια ελέγχων που ξεκίνησαν στο νησί, με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, λόγω των αυξημένων τροχαίων ατυχημάτων που παρατηρούνται τους θερινούς μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στη Νάουσα της Πάρου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Παντανάσσης χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πανέμορφη Πάρο βρίσκεται μία από της πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής showbiz! Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρία Σολωμού κι η Κατερίνα Θεοχάρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας άνοιξε τις υποθαλάσσιες πύλες του σήμερα στα ανοιχτά της Αλοννήσου, στις ακτές της νήσου Περιστέρας και καθίσταται πλέον ο αρχαιότερος επισκέψιμος ενάλιος αρχαιολογικός χώρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ξεχωριστή συναυλία κουαρτέτου ξύλινων πνευστών, αφιερωμένη στα 250 χρόνια από τη γέννηση του Μπετόβεν, δόθηκε στο Θέατρο Αι – Γιάννη Δέτη στο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου το βράδυ του Σαββάτου 1η Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δώδεκα συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του, η οποία οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθίσταται υποχρεωτική σε όλους τους χώρους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos