Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Ασφαλέστερη θα είναι εφεξής η διέλευση πεζών και κυρίως ΑΜΕΑ στην περιοχή Βίντζι της Παροικίας, μετά την εκεί τοποθέτηση μεταλλικής πεζογέφυρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικότερα η γεωγραφική κατανομή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 217 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 18:04

Προσοχή! Με φυτοφάρμακο 3 στα 4 μέλια

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας, παγκόσμιας έρευνας, 3 στα 4 δείγματα μελιού που εξετάστηκαν και από τις 6 ηπείρους περιείχαν νεοκοτινοειδή φυτοφάρμακα που αφενός ήταν σε ποσότητες εντός των ορίων ασφαλείας για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφετέρου έχουν κατηγορηθεί ότι κάνουν κακό στις μέλισσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια βιωματική ανάρτηση απαντά στα επιχειρήματα όσων δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το μεγαλύτερο το νησί των Κυκλάδων, η Νάξος, από ένα ακόμη κορυφαίο διεθνές Μέσο, το Βρετανικό Conde Nast Traveller.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές στην εργασιακή αποκατάσταση των αναπήρων. Η συμβολή των νέων τεχνολογιών στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την αρχή της έναρξης της πανδημίας, είμαστε σε επαφή και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για όλα τα μέτρα πρόληψης, καθώς και υγειονομικής αντιμετώπισης κρουσμάτων Covid.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο θεσμός που από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα στήριξε όσο κανένας άλλος το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κέντρα Υγείας,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύσκολη εποχή προμηνύεται επιδημιολογικά το Φθινόπωρο για την Ελλάδα, αν μέχρι το τέλος Αυγούστου δεν έχουν αποδώσει όπως υπολογίζεται, τα νέα μέτρα που έχει επιβάλλει από τις αρχές του μήνα μέχρι σήμερα η κυβέρνηση, για να “φρενάρει” την αυξητική πορεία των κρουσμάτων κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos