Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η αριθ. 80464/5296/01-08-2016 βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας Ιδιωτικού Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) κατόπιν αναγγελίας λειτουργίας του ΙΚΤΕΟ με διακριτικό τίτλο «ΙΚΤΕΟ Λ.ΘΗΒΩΝ ΑΕ»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι την ημέρα επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Πάρο, κρατήθηκε στο ΑΤ Πάρου δημοτικός υπάλληλος για περίπου 3 ώρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016, στις 21:00, η παράσταση του Μάριου Ιορδάνου “Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι...” για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Νίκου Καζαντζάκη ανεβαίνει στο Θέατρο Λευκών. Μετά το Βερολίνο, τη Ζυρίχη, την Αθήνα και το Παρίσι, το έργο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς έρχεται στην Πάρο για μία μόνο παράσταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η στάχτη στα μάτια των νησιωτών που επιχειρούν να ρίξουν Κυβέρνηση και Περιφέρεια με αφορμή τις εξαγγελίες για τη «Νησιωτικότητα και τη Νησιωτική Πολιτική», φαίνεται ότι θα φροντίσουν να αιωρείται όλο το επόμενο διάστημα, κρύβοντας τελικά ότι οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν στοχεύουν καθαρά στη στήριξη παραπέρα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 02 και 03-08-2016 απογευματινές και πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, πέντε ημεδαποί ηλικίας από 19 έως 42 ετών και 31χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί λειτουργούσαν παράνομα, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάρος του Ιρακινού ισχύουν περιοριστικοί όροι, ενώ και οι δύο έχουν συλληφθεί για παρόμοιες υποθέσεις το 2013 και 2014 σε Νάξο και Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 8-8-2016 και ώρα 10.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα ζητά εναλλακτικό σχέδιο από τις Βρυξέλλες σε περίπτωση που η Τουρκία ακυρώσει μονομερώς τη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό. Συνέντευξη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας στην Bild.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οχι» στην κάλυψη κενών θέσεων σε νησιωτικές δομές του ΕΣΥ, εξακολουθούν να λένε οι γιατροί. Κρίσιμες μονάδες παραμένουν επικίνδυνα υποστελεχωμένες, παρά την υψηλή ανεργία που υπάρχει στον ιατρικό κλάδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 13:34

Η Apple έφτασε τις 1 δισ. πωλήσεις iPhone!

Υποστήριξε ο Chief Executive της εταιρείας Tim Cook μιλώντας σε υπαλλήλους του γίγαντα της τεχνολογίας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos