Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

 Στο πρόσφατο αφήγημα του ο Αντιδήμαρχος Π. Κεμπάμπης, εκείνος που κατά τα λεγόμενα του «φόρτωσε για Δήμαρχο τον Μ. Κωβαίο στις πλάτες των παριανών για άλλα τέσσερα χρόνια», στοχοποίησε τη σύμβουλο μας Φλώρα Μαούνη. Έναν άνθρωπο που για την κοινωνική και ανθρωπιστική του προσφορά και αλληλεγγύη δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο λόγος; Οι ευθύνες οι δικές του και του Δημάρχου σχετικά με τη στέγαση του ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, εξελέγη στην ιδιαίτερα τιμητική θέση του Αντιπροέδρου στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπλισμένος άνδρας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Σμολένσκυ απειλεί να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραίτηση της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ ζήτησε την Τετάρτη, 18.11.2020, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μετά το σχολιασμό της για «κατσαρίδες και τρωκτικά» σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία αναφερόταν στη χθεσινή κινητοποίηση μελών του ΚΚΕ για τον εορτασμό της επετείου του «Πολυτεχνείου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει νομοθεσίας, οι οικιακοί καταναλωτές δικαιούνται επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό του ρεύματός τους από τη ΔΕΔΔΗΕ, μέσω του τέλους 1% που παρακρατείται από τα αιολικά πάρκα στις περιοχές όπου αυτά εγκαθίστανται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας κατέβασε ρολά προσωρινά, καθώς αδυνατεί να ανταποκριθεί στην εκτίναξη των παραγγελιών που ακολούθησε μετά το νέο lockdown.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού υπέγραψαν σήμερα το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η MTC GROUP .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 3.209 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 82034, εκ των οποίων το 53.7% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους θερινούς μήνες, πολλοί τουρίστες επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων μένουν ικανοποιημένοι με τις πωλήσεις των προϊόντων τους. Τι γίνεται, όμως, τους υπόλοιπους μήνες;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ilhan Kyuchyuk και Andreas Schieder προειδοποιούν ότι περαιτέρω καθυστερήσεις στις ενταξιακές συζητήσεις θα βλάψουν σοβαρά τα οφέλη της συμφιλίωσης και την πρόοδο στην περιοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos