Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Ακόμη πέντε νέα καταστήματα λιανικής Μασούτη και ένα κατάστημα χονδρικής Μασούτη, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία Αφοί Δεναξά.

Τα νέα καταστήματα δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία μας σε Κυκλάδες κι Αττική, συγκεκριμένα:

Τα τέσσερα βρίσκονται στη Σαντορίνη: στο Καρτεράδο, στη Μεσσαριά, στο Εμπορειό, και στο Μεγαλοχώρι
το ένα στη Μύκονο: στο Γλάστρο, και
το τελευταίο στην Πάρο θέση Βίντζι.

Το κατάστημα, το οποίο προέρχεται από τη συμφωνία με την εταιρία ΣΥΝΚΑ, βρίσκεται λίγα μέτρα από το λιμάνι, απασχολεί 23 άτομα προσωπικό και διαθέτει τέσσερα ταμεία. Αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο 500 τ.μ. και λειτουργούν τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου, κοπής αλλαντικών και τυροκομικών κι έτοιμου ψημένου κοτόπουλου.

Κάτοικοι κι επισκέπτες της Σαντορίνης, της Μυκόνου και Πάρου μπορούν να απολαμβάνουν από δω και στο εξής καθημερινά τη μοναδική εμπειρία αγορών Μασούτη που χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλία, οικονομία κι εξυπηρέτηση, μεγάλες προσφορές, μοναδικά προνόμια κι εκπτώσεις με τη χρήση της mas card.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι τιμές, θα είναι πλέον δίπλα σε περισσότερους καταναλωτές. Σε απαιτητικές συνθήκες η εταιρεία  συνεχίζει να είναι κοντά στον Έλληνα καταναλωτή και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.

Με τα νέα καταστήματα η εταιρία Μασούτης φτάνει σε σύνολο τα 377 και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της. Σε απαιτητικές συνθήκες εξακολουθεί να είναι κοντά στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.

masoutis mykonos

masoutis santorini

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάκληση παρτίδας κρεμοσάπουνου για τα χέρια προχώρησε ο ΕΟΦ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Iveco είναι ο προσωρινός ανάδοχος για το τμήμα του μεγάλου διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια 100 αρθρωτών CNG λεωφορείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα 6,1 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS, την ίδια ώρα που το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ξεπερνάει το 14%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο όμορφο χωριό της Μάρπησσας, εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσχώρηση του Δήμου Αμοργού στο Δίκτυο Μπλε Δήμων αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιου του νησιού στην πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου συγκεντρώθηκαν στην Παριανή Στέγη τα μέλη του ΔΣ της ΟΠΑΣ, όπως αναδείχθηκαν στην Γενική Συνέλευσή της την 4η Δεκεμβρίου 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κύριος Άγγελος Πιτσικάλης στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του από τη Λαϊκή Συσπείρωση, αναγνωρίζει ότι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιπαρατεθήκαμε στη δημοτική αρχή και δεν έχει να μας προσάψει ασυνέπεια λόγων και έργων για την τετραετία που διανύουμε, αλλά διαχωρίζει τη θέση του με επιχειρήματα που «ανακάλυψε» μετά από τρεισήμισι χρόνια, όπως αυτό των «κομματικών αγκυλώσεων».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Χατζημάρκος: «Συνεχίζουμε την επένδυση στη Γαστρονομία με νέες δράσεις, γιατί πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σε διεθνείς θεσμούς δίνει αξία στο μόχθο των δημιουργικών ανθρώπων αλλά και στο τελικό τουριστικό προϊόν»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:12

Γκολ και θέαμα από Μίτροβιτς-Κέιν

Ντέρμπι με αντιπαλότητα στο Βόρειο Λονδίνο για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Φούλαμ του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να υποδέχεται την Τότεναμ του Χάρι Κέιν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos