Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Ένα ατομικό τσίζκεικ είναι πάντοτε η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσουμε τις γλυκές μας λιγούρες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία σπιτική συνταγή.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Τόκιο, στην πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Ιαπωνία μετά το 2005, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί να είμαστε μια ανάσα πριν τον Φεβρουάριο, ωστόσο ακόμα ο καιρός - ειδικά στην Αττική - δεν έχει δείξει τα δόντια του. Ο φετινός χειμώνας χαρακτηρίζεται από καλό καιρό. Όμως, οι ειδικοί προειδιοποιούν, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νικητή ανέδειξε την Κυριακή η κλήρωση του Τζόκερ που κερδίζει 854.136,74 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τηνΚυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, προσκεκλημένος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπουθα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις πουπραγματοποιούνται για τον εορτασμό της200ης Επετείου από την εύρεση τηςΑγίας και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:55

Ντέρμπι χαρακτήρα για την Νάπολι

Ο αγώνας Νάπολι – Ρόμα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της SerieA, αλλά και συνολικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:52

Λ. Συσπείρωση Πάρου: Λίγη ντροπή...

Η υπόθεση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Π. Λιβαδιού – Νάξου «κυοφορείται» εδώ και καιρό. Η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά ότι το δρομολόγιο είναι επιδοτούμενο και μάλιστα προς εξυπηρέτηση των νεφροπαθών της Πάρου - Αντιπάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και με νίκη θα βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 14:49

Θ. Μαρινόπουλος: Και τώρα τι;

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τελευταία για το θέμα της ενοικίασης του δημοτικού καφενείου και για το αν οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος θα είναι θετικές ή αρνητικές για την Πάρο και κατ΄ επέκταση για τους μόνιμους κατοίκους της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κλήρωση, με 125.000 νέα vouchers, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos