Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στο λιμάνι της Πάρου το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αλλά και το πρωί της Τρίτης 18/4. Χιλιάδες εκδρομείς επιβιβάστηκαν στα πλοία με προορισμό τον Πειραιά για το ταξίδι της επιστροφής τους στο κλεινόν άστυ, μετά τις πασχαλινές διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να αναζητούν την ιδανική λύση για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «σήμα κατατεθέν» της Πάρου, ο περίφημος ανεμόμυλος που δεσπόζει στο λιμάνι της Παροικίας και «υποδέχεται» ως πρώτη εικόνα τους επισκέπτες του νησιού, είναι σχεδόν έτοιμος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 21 Απριλίου γιορτάζει η Ζωοδόχος Πηγή στην ιερά μονή της Λογγοβάρδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη λειτουργία της Αναστάσεως στον Καθολικό Ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Παροικία Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 15-04-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 37χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαρίσης με ποινή φυλάκισης -7- μηνών για φοροδιαφυγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ακόμη Περιφέρεια θα δώσει το παρόν στην Έκθεση Ελλάδος Γεύση απο τις 18 έως 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με τη γαστρονομία της, τον πολιτισμό & τον τουρισμό της!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 16:22

Τραυματισμός επιβάτη στο Blue Star Naxos

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Υποπλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR NAXOS” Ν.Π. 11014, για περιστατικό τραυματισμού 65χρονης επιβάτιδος στο δεξί πόδι, κατόπιν πτώσης της από κλίμακα του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί όταν στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας με δύο επιβαίνοντες που εκινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, στο ύψος της Μαλακάσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos