Νοέμβριος 2018 - Psts.gr

Είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η διατροφή αποτελεί ισχυρό μέσο αντιμετώπισης στο οπλοστάσιο κατά της νόσου του AIDS.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο αυξάνει η θερμοκρασία, τόσο αυξάνονται και οι τιμές των λεμονιών. Πολλές φορές μάλιστα αγοράζουμε πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε με αποτέλεσμα τελικά να χαλάνε και να σπαταλάμε χρήματα. Με τις παρακάτω συμβουλές όμως μπορείς να διατηρείς το αρωματικό αυτό κίτρινό φρούτο φρέσκο για πολύ παραπάνω καιρό.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την εγγραφή της Τέχνης της Ξερολιθιάς στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας ενέκρινε μετ’ επαίνων η Διακυβερνητική Επιτροπή της Σύμβασης για τη Διαφύλαξη της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (UNESCO, 2003) στη 13η ετήσια συνεδρίασή της (Port Louis, Μαυρίκιος, 26 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2018), ύστερα από τον κοινό φάκελο υποψηφιότητας που υπέβαλε η Ελλάδα (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς) μαζί με άλλες επτά χώρες (Γαλλία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Σλοβενία).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τι θα συμβεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου; Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θρυλικό κτίριο της οδού Ακαδημίας, που για περισσότερα από 70 χρόνια στέγαζε την Εθνική Λυρική Σκηνή, περνάει στα χέρια του δήμου Αθηναίων και ανοίγει ξανά τις πόρτες του. Και το όνομα αυτού «Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 19:26

Διάκριση του «Cyclades Culture»: Βest City Awards 2018

Νιώθουμε υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας να αναδείξουμε τον Πολιτισμό στο Νότιο Αιγαίο και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο έπιασαν τόπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακαίνιση των κτιρίων που έχει την έδρα της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου, στο ιστορικό κτιριακό συγκρότημα (Ζερβουδάκη – Ιγγλέση), επί της οδού Μ.Ανδρόνικου, Καλογερά και Παναχράντου και αποτελούνται από δύο άνετες μεσοαστικές κατοικίες, οι οποίες κληροδοτήθηκαν το 1952 στον Δήμο Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορεία για την Μακεδονία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας μαθητές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθετήσεις του βουλευτή Κυκλάδων, Αντώνη Συρίγου, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, επί των άρθρων 62 και 86 του Συντάγματος (περί ποινικής ευθύνης υπουργών) και επί του άρθρου 3, που αφορά τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 18:58

Στην αγαπημένη του Ελλάδα ο Τάλεμπ Ριφάι

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο τέως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, Dr. Taleb Rifai, για να συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ "Next is Now": «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», το οποίο διοργανώνεται κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του δημοφιλούς δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου, στο εμβληματικό για τον ελληνικό τουρισμό ξενοδοχείο Χίλτον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 55

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos