Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, 85χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη φετινή τους δουλειά έδειξαν οι νέοι του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» την περασμένη Κυριακή στη Νάουσα στην εναρκτήρια εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το psts.gr, έλαβε από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου δελτίο τύπου, το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο παρακάτω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πάρου συγχαίρει τον συνδυασμό του κ. Φρέρη Ειρηναίου «Ισχύς Εν τη Ενώσει» για την επιτυχία του στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκαν την 6η Ιουνίου 2015 στο νησί της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκρίσεις του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου για σειρά έργων στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα – ενημερωτικό σεμινάριο για ζητήματα που αφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα Περιφερειακά ΜΜΕ, διεξήχθη στην Ερμούπολη της Σύρου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί τα νησιά Θήρα και Ανάφη του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

« .....Στις 3.10.2014 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 16ο θέμα ενέκρινε τα πρακτικά δημοπρασίας νέου έργου : « Συντήρηση οδικού δικτύου Νήσου Αντιπάρου » με Π/Υ δαπάνης 50.000€ . Η παραπάνω εργολαβία έχει εγκατασταθεί εδώ και μία εβδομάδα στην Αντίπαρο και εκτιμάται ότι σε δεκαπέντε ημέρες θα έχει ολοκληρώσει το έργο της ............ ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Μογγολίας, Tsakhiagiyn Elbegdorj, θα απευθύνει ομιλία στην Ολομέλεια την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι (ώρα Γαλλίας). Αυτή θα είναι η πρώτη του επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την εκλογή του ως Προέδρου το Μάιο του 2009.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

30 χρόνια θα συμπληρωθούν αυτή την Παρασκευή από όταν η Ισπανία και η Πορτογαλία υπέγραψαν τις συμφωνίες ένταξής τους στην ΕΕ εισερχόμενες έτσι στην οικογένεια των δημοκρατικών εθνών της ΕΕ, σημείωσε ο Πρόεδρος του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς στην εναρκτήρια ομιλία του. Δεν εκπληρώθηκαν όλες οι ελπίδες της ιστορικής αυτής στιγμής, αλλά και οι δύο χώρες κέρδισαν τον αγώνα τους ενάντια σε οπισθοδρομικές δυνάμεις και πέτυχαν τη σταθερότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos