Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Βραστά κολοκυθάκια σαλάτα με αυγό.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Άλλοι δύο θάνατοι σημειώθηκαν την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας, εξαιτίας λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν έναν τρόπο να ενισχύσουν το εισόδημά τους, χωρίς, ωστόσο, να δουλεύουν πολλές ώρες. Τι θα λέγατε να βρίσκατε λύση σε μια εφαρμογή;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επόμενη παραγγελία βγάλτε τη μεζούρα για να βεβαιωθείτε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε τα γενέθλιά της το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου στο νησί της Πάρου, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου η Γιορτή Ψαριού στην Αλυκή. Πάρα πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο λιμάνι της Αλυκής, τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, και σε πείσμα του περιορισμένου χώρου λόγω των έργων ανάπλασης του λιμανιού, η συμμετοχή ήταν πρωτόγνωρα μεγάλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 19:25

O Νιόνιος ξεσήκωσε το κοινό της Πάρου!

Το κοινό της Πάρου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο Πάρκο Πάρου δημιουργώντας το αδιαχώρητο το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου. Αιτία; Η συναυλία του μυθικού Νιόνιου του ελληνικού πενταγράμμου, του τραγουδοποιού που από τις αρχές της δεκαετίας του ΄60 έχει γράψει και έχει ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και φέρουν την προσωπική του σφραγίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών με διάρκεια. Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενταση επικράτησε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το διυπουργικό νομοσχέδιο, μετά την κατάθεση δύο τροπολογιών από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαβράκια έβγαλε ο έλεγχος της ΑΑΔΕ σε νησιά, καθώς οι παραβάσεις που διαπίστωσαν ήταν πολλές. Έκλεισαν μάλιστα εστιατόριο γνωστού Γάλλου σεφ, επέβαλαν πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας σε επιχειρήσεις από πριβέ κλαμπ έως κοσμηματοπωλεία σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos