×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος - Νέα Πνοή" με επικεφαλής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», ανακοινώνει σήμερα Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, τους πέντε πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ο Γιάννης Κουζούπης θα συμμετάσχει στον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ειδικά με το Τμήμα Σχεδιάσης Προϊόντων και πληροφοριακών Συστημάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 15:02

Σύλληψη (1) διωκόμενου στη Σύρο

Στις 14-04-2014 συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 47χρονος ημεδαπός γιατί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή περιστατικό εντοπισμού σορού άγνωστης γυναίκας, την 10-04-2014 περί ώρα 07.50, σε βραχώδη ακτή στην περιοχή "Κριός" Παροικιάς Πάρου, δίνεται η κάτωθι περιγραφή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, είχε σήμερα (σ.σ. χθες) συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, παρουσία και του Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Π. Καλλίρη»,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προεκλογική ένταση επικρατεί στο εσωτερικό της δικομματικής κυβέρνησης λίγα 24ωρα μετά την επιτυχή έξοδο στις αγορές αλλά και την επίσκεψη της κ. Αγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, πιθανόν Τούρκος διακινητής, κατά τη διάρκεια καταδίωξης ταχύπλοου, από σκάφος του λιμενικού σώματος, που σημειώθηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos