Οκτώβριος 2018 - Psts.gr

Ενόψει κάθε εκλογικής αναμέτρησης αναγεννάται η ελπίδα! Η προσμονή ότι αυτή τη φορά θα φανεί κάτι νέο στον πολιτικό ορίζοντα των επιλογών μας ενώπιον της κάλπης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Πανόραμα, στη Βούλα - Προσπάθησε να βγει, αλλά οι δράστες φρόντισαν να... τον αποτελειώσουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πιο δημοφιλής στο πλατύ κοινό υπαίθριος χώρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κυρίως συναυλιών, της Αθήνας, ο Λυκαβηττός, θα επαναλειτουργήσει όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι του 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο, η κατασκευή ενός σημαντικού δημοτικού έργου για την περιοχή των Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάρτυρες στο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη θα καταθέσουν οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, τους οποίους... επιστράτευσε η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή, από τη στιγμή που αμφισβήτησε την εισαγγελική απόφαση να μπει η υπόθεση στο αρχείο.
Την ερχόμενη Παρασκευή (02.11.2018) είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης της οικογένειας Παντελίδη επί της απόφασης για αρχειοθέτηση της υπόθεσης, που εξέδωσε τον Οκτώβριο του 2017 ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκύκλιος Πιτσιλή για επιτάχυνση της διαδικασίας επιστροφής φόρου - Η έναρξη ισχύος της συγκεκριμένης διάταξης είναι η 11η Οκτωβρίου 2018 - Τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από την ΑΑΔΕ δείχνουν εκκρεμείς επιστροφές φόρου 1,083 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο, εκ των οποίων τα 464,8 εκατ. ευρώ αφορούν επιστροφές φόρου με καθυστέρηση άνω των 90 ημερών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κάτοικοι της περιοχής της Νότιο-Ανατολικής Πάρου συγκεντρωθήκαν σε σχέση με την απόφαση του Δήμου Πάρου δημιουργίας Εμπορικού λιμανιού στην θέση Καμινάκι/ Βαρούχας και συνέταξαν την ακόλουθη επιστολή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διενέργεια της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων, και η κοινοποίηση των σχετικών στοιχείων στην οικεία κτηνιατρική αρχή, αποτελεί υποχρέωση του κάθε κατόχου αιγοπροβάτων και χοίρων .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και μετά από διαλογική συζήτηση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 58

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos