×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

LG: Οθόνη για smartphone με ανάλυση 2.560 x 1.440 pixel

22 Αυγούστου 2013 13:04

Με μέγεθος 5,5 ίντσες και πυκνότητα εικονοστοιχείων 538 ppi, είναι η ευκρινέστερη που αναπτύχθηκε ποτέ για «έξυπνα» κινητά.

Την πρώτη οθόνη για smartphone με πυκνότητα εικονοστοιχείων 538 ppi παρουσίασε η LG. Υποστηρίζοντας ανάλυση 2.560 x 1.440 pixel, η 5,5 ιντσών οθόνη έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια από τα Full HD πάνελ, αν και υπολείπεται από τις οθόνες των τηλεοράσεων που είναι συμβατές με βίντεο Ultra HD (4K).

Όπως αναφέρει η κορεατική εταιρεία, ένα smartphone με το συγκεκριμένο πάνελ θα επιτρέπει στον χρήστη του να βλέπει ολόκληρη τη web έκδοση μιας ιστοσελίδας, χωρίς καμία παραμόρφωση. Επίσης, θα προσφέρει πρωτόγνωρη ευκρίνεια ακόμη κι όταν κανείς μεγεθύνει τις προβαλλόμενες φωτογραφίες και κείμενα.

Η Quad HD οθόνη είναι παράλληλα η λεπτότερη που κατασκευάστηκε ποτέ για smartphone. Και, παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις της, η LG υποστηρίζει πως βασίζεται σε τεχνολογίες οι οποίες δεν θα έχουν αρνητική επίπτωση στην αυτονομία του κινητού.

Με κριτήριο τον τζίρο της περασμένης χρονιάς, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας NPD DisplaySearch η LG είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής οθονών στον κόσμο. Τις πρώτες τρεις θέσεις κατέλαβαν οι Samsung, Japan Display και Sharp αντίστοιχα.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos