Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 - Psts.gr

Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής και του νέου δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 14:33

Aegean Reggata 2014 - 4η Ημέρα

Η τέταρτη ημέρα της πολυφημισμένης Aegean Regatta βρίσκει το μεγάλο ιστιοπλοϊκό στόλο αγκυροβολημένο στο όμορφο Λιβάδι της Τήλου. Ένα πρωτόγνωρο θέαμα για το νησί καθώς είναι η πρώτη φορά που φιλοξενεί τόσο μεγάλο αριθμό σκαφών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 26η Αυγούστου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία για συζήτηση και ψήφιση στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριε Περιφερειάρχη, φίλε Γιάννη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 14:11

Νάξος: Ορκωμοσία νέας δημοτικής Αρχής

Σας προσκαλούμε στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την Αυτοδιοικητική Περίοδο 2014-2019, που θα γίνει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 14:04

Aegean Reggata 2014 - 3η Ημέρα

Η Τρίτη ημέρα της Aegean Regatta βρίσκει τα πληρώματα να ετοιμάζονται να αφήσουν πίσω τους την όμορφη Κω, βάζοντας πλώρη για νέες περιπέτειες καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε τη δεύτερη ιστιοδρομία της διοργάνωσης, με προορισμό την Τήλο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ας το δει κανείς από μία απόσταση: σε μία μικρή πόλη στο Αιγαίο, μεσοκαλόκαιρο, κορυφαίοι σολίστες από τη Δανία ή την Κορέα, μαζί με μερικούς από τους καλύτερους Ελληνες ερμηνευτές, δίνουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενα ισχυρό επιχείρημα προσθέτει το οικονομικό επιτελείο στη «φαρέτρα» του για να επιτύχει φοροελαφρύνσεις ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιστολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στο προεδρείο της Βουλής, έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, εντάσσεται πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πιο πρωτότυπη αποκάλυψη ενός νέου κέρινου ομοιώματος ήταν αυτή που οργάνωσε το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο παρουσιάζοντας την Μπιγιονσέ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos