Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Στην Πάρο σύμφωνα με πληροφορίες μας απολαμβάνει τις πολυτελείς διακοπές της η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα  κρουαζιερόπλοιο μήκους 157 μέτρων και 9 καταστρωμάτων προσέγγισε τον κόλπο της Παροικίας το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου λόγω ... μελτεμιού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα περιβαλλοντική κινητοποίηση πραγματοποιεί ο Δήμος Μυκόνου για το 2017, με σκοπό την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων του. Μέσα από σχετικά διαφημιστικά έντυπα/αυτοκόλλητα οιυ διατίθενται στο κοινό, ενημερώνει τους κατοίκους και κυρίως τους επισκέπτες για έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους περιορισμού της κατανάλωσης του νερού από τους κατοίκους και κυρίως τους επισκέπτες του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο Authentic Big Blue αποτίει φόρο τιμής στους θρύλους της ελεύθερης κατάδυσης, Jacques Mayol και Enzo Maiorca οι οποίοι ενέπνευσαν τον Luc Besson να γυρίσει την ταινία «Απέραντο Γαλάζιο» (1988) στα υπέροχα νερά της Αμοργού. Η αγάπη τους για τις καταδύσεις και το πάθος τους να ξεπεράσουν τα ανθρώπινα όρια έγινε η «ιστορία που έγραψε ιστορία» στο άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερος θα είναι ο λαμπρός εκκλησιαστικός πανηγυρικός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 08-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (09/08) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την πρόσφατη ψήφιση του Ν.4483/2017, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού, οφειλές από οποιαδήποτε αιτία (ύδρευση άρδευση και εν γένει όλα τα τέλη, πρόστιμα, φόροι, κλήσεις ΚΟΚ, εισφορές, μισθώματα κλπ.) να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και τις ήδη βεβαιωμένες και αυτές που θα βεβαιωθούν μέχρι 30/09/2017, κατόπιν υποβολής αιτήσεώς τους, ανάλογα έως και 100 δόσεις, με πλήρη απαλλαγή ή κατά ποσοστό από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos