×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επίσκεψη κινητής μονάδας μαστογραφίας στην Τήνο

04 Σεπτεμβρίου 2013 00:33

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα

επισκεφτεί για 4η φορά το νησί μας σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου και τη Δ/νση Δημ. Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου από 15 – 17 Σεπτεμβρίου 2013, προκειμένου να παρέχει δωρεάν μαστογραφίες σε όσες γυναίκες του νησιού μας το επιθυμούν.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μετά από μία γενναία χορηγία και συνεχή υποστήριξη της εταιρείας καλλυντικών AVON κατασκεύασε και εξόπλισε με σύγχρονα μηχανήματα μία κινητή μονάδα μαστογράφου για την παροχή της συγκεκριμένης εξέτασης στις γυναίκες της ελληνικής υπαίθρου που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο.

Η εξέταση θα πραγματοποιείται στο Κέντρο Υγείας Τήνου μετά από ραντεβού στα τηλέφωνα 22833/60221 & 6937194152 (10:00πμ- 14:00μμ).

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

• Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.

• Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.

• Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.

• Να μην είναι σε έμμηνο ρήση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).

Δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά.

Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες Ελληνίδες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos