Τμήμα πεζοπορίας ΧΟΝ- Πεζοπορία Μαΐου

09 Μαϊος 2017 04:17

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στη διαδρομή Αμπελάς - Μώλος (μήκος διαδρομής:7 χιλιόμετρα, διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μικρός).

Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο Μώλος και συγκεκριμένα ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στην εκκλησία που βρίσκεται στη στροφή προς Καλόγερο, όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν τα μισά αυτοκίνητα, με ώρα συνάντησης τις 10:15 π.μ. Με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούμε στο χώρο στάθμευσης στο λιμανάκι του Αμπελά. Η συνάντηση εκεί θα γίνει στις 10:30 π.μ. και η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 10:45. Αρχηγός της πεζοπορίας θα είναι η κα Μαρία Περαντινού.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος-υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

araxova mini