Δημοτική Κοινότητα Νάουσας

16 Μαϊος 2011 16:31

Ο ν ο μ α τ ί ζ ε ι την αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου της Κοινότητας μας, Α γ γ ε λ ο ς Νι κ . Κ ο ρ τ ι ά ν ο ς.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας στην αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μας συμπατριώτη Αγγέλου Νικ. Κορτιάνου που συνεδρίασαν ειδικά αποφάσισαν.

Ε κ φ ρ ά ζ ε ι τα Θερμότατα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Π ρ ο σ φ έ ρ ε ι στην μνήμη του εκλιπόντος χρηματικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα της Πάρου. Ο ν ο μ α τ ί ζ ε ι την αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου της Κοινότητας μας, Α γ γ ε λ ο ς Νι κ . Κ ο ρ τ ι ά ν ο ς, με την ανάρτιση της φωτογραφίας του τιμώντας τη γενικότερη προσφορά του, τόσο του

Γραμματέως της τότε Κοινότητας, ό σ ο κ υ ρ ί ω ς του ουσιαστικού του έργου της ανάπτυξης της Κωμοπόλεως σε πολύ δύσκολα χρόνια.

Ο ΄Αγγελος Κορτιάνος ήταν το πρόσωπο εκείνο που σ υ ν έ β α λε αποφασιστικά στην ίδρυση Γυμνασίου και Λυκείου Νάουσας καθώς διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των αντιστοίχων ιδρυμάτων με δυναμική και αποφασιστική παρουσία ενίσχυσης λειτουργίας τους στην αρχικής τους φάσης τα πρώτα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos