Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Εξαιρετικά επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη κοσμοπολίτικη Μύκονο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το πανέμορφο νησί της Πάρου θα φιλοξενήσει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2019, από 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου, στην Παροικιά της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διήμερες ήταν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις τίμησης της εορτής του Αγ. Γεωργίου στην Αγκαιριά της Πάρου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό τη διοργάνωση του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ, της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι σύγχρονοι «μπουρλοτιέρηδες» της Νάουσας ξαναχτύπησαν! Αναβίωσαν κι εφέτος το φαντασμαγορικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα και «πυρπόλησαν» με καταιγισμό βαρελότων την κεντρική πλατεία του οικισμού που έγινε για μια ακόμη χρονιά θέατρο εκτύλιξης του εθίμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπέροχο Πάσχα στην Πάρο, η συγκινητική του Μεγαλοβδομαδιάτικη ατμόσφαιρα, η Ανάσταση, τα γλέντια και τα παραδοσιακά έθιμά του, «ταξίδεψαν» διαμέσου ζωντανών εικόνων που κατέγραψε το psts.gr παντού κατά τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του Οίκου Ευγηρίας Ποιμαντικής Μερίμνης «Παναγία Εκατονταπυλιανή» θα ήθελε να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν στο Γηροκομείο μας είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαριότητας και τρόφιμα προκειμένου να καλύψουμε μέρος από τις ανάγκες των Διαβιούντων Γερόντων μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα κύκλοι προσκείμενοι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Γλυνό συνεχίζουν σκόπιμα να παραπληροφορούν προσπαθώντας να καταλογίσουν στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου "αδράνεια" και "αδιαφορία" στο έργο που αυτή επιτέλεσε στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού κατά τη διάρκεια της θητείας της, θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Φλώρας Δαμίγου από την Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Facebook δίνει νέο νόημα στη χρήση του διαφορετική από αυτή που ισχύει σήμερα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όλα τα σενάρια για ποσά, κριτήρια και δικαιούχους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos