Tο Πάσχα στην Πάρο «έπαιξε» παντού! Τεράστια προβολή διαμέσου του psts.gr!

02 Μαϊος 2019 18:44

Το υπέροχο Πάσχα στην Πάρο, η συγκινητική του Μεγαλοβδομαδιάτικη ατμόσφαιρα, η Ανάσταση, τα γλέντια και τα παραδοσιακά έθιμά του, «ταξίδεψαν» διαμέσου ζωντανών εικόνων που κατέγραψε το psts.gr παντού κατά τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Από τη Μ. Τετάρτη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites της Ελλάδας δημοσίευσαν άρθρα και βίντεο που είχε αναρτήσει αυτές τις ημέρες το psts.gr από την Πάρο, τα οποία απέσπασαν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και τεράστια απήχηση εντός και εντός Ελλάδας!

Η κατανυκτική βραδιά της Μ. Πέμπτης και ο στολισμός του Επιτάφιου αλλά και το χαρμόσυνο βράδυ της Ανάστασης «ταξίδεψαν» από την Πάρο σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη!



Μεγάλοι επίσης τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας όπως ο ΣΚΑΪ και το STAR έκαναν την πασχαλινή Πάρο θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και σε δημοφιλείς εκπομπές τους, μεταφέροντας το «άρωμα» των ημερών από το νησί σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο ΣΚΑΪ μάλιστα, ξεκίνησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής του Πάσχα με εικόνες της Ανάστασης από την Πάρο, ενώ από το STAR προβλήθηκε το γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας ανήμερα το Πάσχα.

 

Δεδομένης της έγκυρης και αξιόπιστης υπογραφής του psts.gr, τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας αξιοποίησαν ως πρωτογενή πηγή ενημέρωσης τη δουλειά μας, και όλοι εμείς στο psts.gr, δεν αισθανόμαστε μόνο περήφανοι αλλά και ευτυχείς που η Πάρος διαφημίστηκε - όπως της αξίζει άλλωστε - σε ένα τόσο μεγάλο κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων!



Σε όλο αυτό το τεράστιο κοινό, δόθηκε η ευκαιρία να μεταφερθεί νοερά στο νησί και να δει άμεσα και ζωντανά εικόνες της ομορφιάς και την παράδοσής του, κάνοντάς μας διπλά περήφανους! Τόσο γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που το πραγματοποιήσαμε και νιώθουμε έτσι ηθικά επιβραβευμένοι, όσο και γιατί ο σπουδαίος παρότι μικρός τόπος μας, «ακούστηκε» παντού και εκατομμύρια μάτια θαύμασαν το παραδοσιακό χρώμα του και τις μοναδικές στιγμές του πλούσιου σύγχρονου πολιτισμού του!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους επισκέπτες – αναγνώστες μας που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε να προβάλλουμε με κάθε ευκαιρία το υπέροχο πραγματικά νησί της Πάρου!

Πάρος: Μ. Τετάρτη στις Λεύκες υπό την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ

Πάρος: Ευλαβής συγκίνηση στην Ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής. Ο στολισμός του Επιταφίου (Βίντεο)

Πάρος: Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας στην Πάρο. Οι ανθοστόλιστοι, εντυπωσιακοί Επιτάφιοι του νησιού

Πάρος: Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και συνεστίαση με παραδοσιακή ρεβυθάδα τη Μ. Παρασκευή στον Πρόδρομο (Βίντεο)

Πάρος: «Ω, γλυκύ μου έαρ…» Προσευχή και περισυλλογή την πιο πένθιμη βραδιά της Χριστιανοσύνης σε Νάουσα, Αγκαιριά και Μάρπησσα (Βίντεο)

Πάρος: Χριστός Ανέστη και… η νύχτα έγινε μέρα σε Αγκαιριά, Κώστο και Λεύκες από τα λαμπριάτικα βαρελότα! (Βίντεο)

Πάρος: Δεν ξανάγινε! Πάσχα στο λιμανάκι της Νάουσας, να΄χεις να λες! (Βίντεο)

Πάρος: Οι «μπουρλοτιέρηδες» τήρησαν το Πασχαλινό έθιμο και έβαλαν «φωτιά» στη Νάουσα! (Βίντεο)

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos