×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηίς: Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών

28 Μαϊος 2013 14:41

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών στην Τήνο το τριήμερο 17-18-19 Μαίου 2013, με θέμα ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηίς" συμμετείχε στο Συνέδριο με την Πρόεδρο κα Σταυρούλα Τρίχα καθώς και την Αντιπρόεδρο κα Στέλλα Φυρογένη Αντιπαριώτη, η οποία και μετείχε στο συντονιστικό για την δημιουργία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων.

Ο Σύλλογος επέλεξε να παρουσιάσει στο Συνέδριο,με ομιλήτρια την κα Φυρογένη Αντιπαριώτη , μια εξαιρετική Γυναίκα της Πάρου και το έργο της, την Αγωνίστρια , Ερευνήτρια, Διασώστρια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ,συγγραφέα , Πρόεδρο του«Ανθέμιον»

την κα Κούλα Ραγκούση -Κοντογιώργη

Συγχαίρουμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Γυναικών Τήνου ,το Δήμο Τήνου ,την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ,όλους τους φορείς αλλά και όλες τις Γυναίκες της Τήνου που συνεργάστηκαν και μας προσέφεραν ένα αξέχαστο τριήμερο σε μια Τήνο που έλαμπε από την ομορφάδα της!

Η θεματολογία του Συνεδρίου ήταν πολυεπίπεδη ,μας έδωσε τη δυνατότητα ν' ανταλλάξουμε απόψεις ,η δε διοργάνωση ήταν άψογη και μας γέμισε όλες θετική ενέργεια και ελπίδα !!!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ,ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΚΑΛΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ !!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταυρούλα Τρίχα Αγγελική Ροδίτου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos