Μουσικό ταξίδι σε αγαπημένες ελληνικές μελωδίες από την Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

07 Ιουνίου 2017 17:17

Μια μελωδική περιήγηση στις νότες αθάνατων και αισθαντικών τραγουδιών του ελληνικού πενταγράμμου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, όσοι βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου στις 21:00 στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Υπό τον μαγευτικό τίτλο «Οι κόρες του Φεγγαριού» η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας, θα ξετυλίξει ερμηνευτικά μνήμες και αισθήματα, αγαπημένες θύμησες και τρυφερές αναπολήσεις στα μονοπάτια του καλού ελληνικού τραγουδιού. Στα μουσικά διαμάντια του νεότερου ελληνικού πολιτισμού, σε στίχους που έγραψαν ιστορία σε μουσικές που απογείωσαν το συναίσθημα και μένουν χαραγμένες στη μνήμη όλων για χρόνια αμέτρητα, και έτσι θα παραμείνουν!

Η χορωδιακή απόδοση των τραγουδιών από την εξαιρετική γυναικεία χορωδία στη Νάουσα, είναι σίγουρο ότι θα μαγέψει για μία ακόμη φορά το κοινό σε ένα μοναδικό, κάτω από το φεγγάρι περιβάλλον και θα το παρασύρει σε δρόμους σαγηνευτικών αναμνήσεων από στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει ακούγοντας υπέροχα, ποιοτικά τραγούδια που ενώνουν τις παλαιότερες και τις νέες γενιές ως διαχρονικοί θησαυροί της ελληνικής μουσικής παρακαταθήκης.

Να είμαστε όλοι εκεί για να τα απολαύσουμε από τις μελωδικές φωνές της εξαιρετικής Χορωδίας της Νάουσας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos