Η Πάρος μπήκε δυνατά στη 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου με την «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι

10 Οκτωβρίου 2017 17:48

Μια μεγάλη βραδιά έζησε χτες η Θεατρική Ομάδα Νάουσας που υποδέχτηκε στην Αίθουσά της, στον περιφερειακό Νάουσας, τους φίλους ερασιτέχνες του Αιγαίου. Μετά από τόσα χρόνια συμμετοχών της Ομάδας σε θεατρικές Συναντήσεις όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του Αιγαίου ήλθαν με αγάπη να επισκεφθούν την Ναουσαίικη Ομάδα στο «σπίτι» της. Ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε με τους θεατές να ξεπερνούν τους 170.

Η Παριανή ομάδα εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά, αποδίδοντας το κλασικό έργο της Αγκάθα Κρίστι και κάνοντας τους θεατές να την αποθεώσουν στο φινάλε της παράστασης. Η σκηνοθεσία ήταν της Υπαπαντής Ρούσσου, ενώ έπαιξαν, με σειρά εμφάνισης, οι Θεοδώρα Λουκή, Σωτήρης Καλπάκογλου, Κλέϊντι Τσενάι Μαργαρίτα Μαλαματένιου, Κώστας Μαλαματένιος, Κέλλυ Δευτερίγου, Γιώργος Μαρουλάκης, Στέλιος Ζουμής.

Την παριανή ομάδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Γ. Γιανέλλης- Θεοδοσιάδης, η πρώην υπουργός κα Ελ. Παπαζώη όπως και η Πρόεδρος της ΟΕΘΑ κα Μαρία Βενέτη και μέλη του Δ. Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου αναφερόμενος στην παράσταση της «Ποντικοπαγίδας» δήλωσε ενθουσιασμένος για την απόδοση των ταλαντούχων ερασιτεχνών ηθοποιών της Ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από επαγγελματίες ηθοποιούς.

Η Θ.Ο. Νάουσας φιλοξενώντας τους ερασιτέχνες του Αιγαίου πρόσφερε κέρασμα στους θεατές της παράστασης, με την συνεισφορά των Μανώλη και Ασημίνας Ζουμή, του Παναγιώτη Λουκή και του Στέλιου Αλιπράντη.

Έκτακτη παράσταση: Μετά από την τόσο μεγάλη προσέλευση του κοινού στην παράσταση της Θεατρικής Ομάδας αποφασίστηκε να δοθεί έκτακτη παράσταση την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στις 21:30 στον ίδιο χώρο με ελεύθερη είσοδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos