Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας Πάρου

31 Ιανουαρίου 2018 19:51

Με μια μεγάλη χορευτική παράσταση με έντονο αποκριάτικο χρώμα και υπό τον τίτλο "Ορίσατε να αποκρεώσουμε" υποδέχεται ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας το 2018, τη χρονιά κατά την οποία συμπληρώνει αισίως τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του. Χορευτές από όλες τις ομάδες του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς, δρώμενα και έθιμα από την Πάρο, τη Νάξο, την Κοζάνη, τη Θεσσαλία και τη Θράκη σε καλλιτεχνική επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Θάνου Σαμπάνη, ενώ μια ξεχωριστή νότα θα δώσει το θέατρο σκιών από τον καραγκιοζοπαίκτη Κωνσταντίνο Ντούμπα.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Νηρέα, στη Νάουσα, με ώρα έναρξης στις 20:00. Πιστός πάντα στις συνεργασίες, ο ΧΟΝ θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει επί σκηνής δύο ακόμα συγκροτήματα του νησιού μας: την Παρασκευή 2/2 τη χορευτική ομάδα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού "Τεχνηντάρι" (με χορούς της Λέρου), και το Σάββατο 3/2 τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας (με χορούς της Ζακύνθου). Μουσική θα παίξουν οι Μιχάλης Κυπριανού (κλαρίνο,τσαμπούνα και γκάιντα), Δημήτρης Ζουλός (βιολί, τραγούδι), Αλέξανδρος Τσίτος (λαούτο), Κώστας Λεμονής (κρουστά), Φώτης Βελισσαρόπουλος (σαξόφωνο). Ορίσατε να αποκρεώσουμε λοιπόν!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ

Το ΔΣ του ΧΟΝ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στις 18:00, στην αίθουσα του στη Νάουσα. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos