Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, στο Δημαρχείο Πάρου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάρου με θέμα «Πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει από τα τέλη Αυγούστου μέχρι σήμερα, προληπτικά, για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, όπως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Πλοηγός Αντιπάρου», σε συνεργασία με την πιστοποιημένη από την HCU, προπονήτρια Αλκινόη Καλαργύρου, ανακοινώνει την των Ακαδημιών Αθλητικού Χορού "cheer". Η αρχή θα γίνει με το τμήμα junior, για μικρές Αμαζόνες όπου ηλικιακά ανήκουν στις τάξεις της β΄, γ΄, δ΄και ε΄ δημοτικού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στις 23-10-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 58χρονος υπήκοος Αυστραλίας, γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σας καλούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον προγραμματισμό της εκδήλωσης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου και τις παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αυτή την ανακοίνωση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε επιχειρηματία και πολίτη των Κυκλάδων, σχετικά με το επίμαχο θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές, για τις ενέργειες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μέχρι σήμερα, καθώς και για τις τρέχουσες κινήσεις και διεκδικήσεις μας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 19/10/2015 έγινε στο Ναύπλιο, το ετήσιο Συνέδριο των Διοικήσεων των Σωματείων – μελών της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων. Στο Συνέδριο συμμετείχαν Πρόεδροι των πρωτοβάθμιων Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/10/2015 και ώρα 11:00 π.μ.
με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξήσεις δημοτικών τελών από 3,1% μέχρι και 60,4% αποφάσισε η δημοτική πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού
συμβουλίου, με πρόσχημα τα ελλείμματα που θα υπάρξουν(;), λόγω κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos