Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 23:32

Η χιονισμένη Απείρανθος στη Νάξο

Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Απείρανθο της Νάξου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο κ. Κόκκινος συνεχίζει το κακής ποιότητας μελόδραμα της δήθεν θυματοποίησής του! Με θράσος καρδιναλίων απαγορεύει στους περιφερειακούς συμβούλους να εκφράσουν άποψη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πτώμα ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην παραθαλάσσια περιοχή Αγίου Δημητρίου Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 12:15

Αποτελέσματα εκλογών στο Χ.Ο Νάουσας

Πραγματοποιήθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου 2015 στη Νάουσα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας, έπειτα από την αρχική αναβολή που είχε δοθεί στις 28 Ιανουαρίου, λόγω μη παρουσίας του αναγκαίου αριθμού υποψηφίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και αύριο Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των συνεπειών τους για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 12:03

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Παρίων

Ο Αποκριάτικος Χορός θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 στο μουσικό μεζεδοπωλείο «...Μεταξύ μας» στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 83 και Γράμμου, Μοσχάτο, τηλ. επικοινωνίας 6974-372085 και 210-3464716.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το άνοιγμα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στην τοπική κοινωνία ενέπνευσε, πριν από ένα χρόνο, τη δημιουργία της Ορχήστρας Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με σκοπό την βελτίωση του οδικού δικτύου στο νησί της Άνδρου, αλλά και την ταχύτερη δυνατή αποκατάστασή του μετά και τις ζημιές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα 600 εκατ. ευρώ ετησίως εκτιμούν οι τράπεζες την επίπτωση στο κόστος χρήματος από την εφαρμογή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα δεν ζητά παράταση, αλλά ένα νέο πρόγραμμα, δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος μετά τις χθεσινές ατελέσφορες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για την σύντομη εξεύρεση αμοιβαία επωφελούς λύσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos