Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με πλειοψηφία 233 ψήφων εξελέγη από την Ολομέλεια της Βουλής ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η υποψηφιότητα του Νίκου Αλιβιζάτου έλαβε 30 ψήφους, ενώ τα «παρών» ήταν 32.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τσουχτερό κρύο και χιόνι ξύπνησαν στις Λεύκες Πάρου καθώς άρχισε να χιονίζει ασταμάτητα από τις πολύ πρωινές ώρες μετατρέποντας το εκπληκτικό τοπίο σε άκρως χειμωνιάτικο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 18:58

Ταυτοποίηση πτώματος στη Νάουσα

 Με αφορμή περιστατικό εντοπισμού σορού ανδρός αγνώστων στοιχείων, την 11-02-2015 περί ώρα 17.35, στη παραθαλάσσια περιοχή "Αγίου Δημητρίου" Νάουσας Πάρου, το Λιμεναρχείο Πάρου αξιοποιώντας δίκτυο πληροφοριών ταυτοποίησε τον εν λόγω θανόντα, ο οποίος επρόκειτο για υπήκοο Πακιστάν, ετών 33.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Non-Paper που κατέθεσε η Ελληνική Κυβέρνηση στο Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου (κι έδωσε στη δημοσιότητα στις 18 Φεβρουαρίου) αναγνωρίζει όλα τα επιτεύγματα της προηγούμενης κυβέρνησης και ανατρέπει όλους τους δικούς της ισχυρισμούς που χρησιμοποίησε προεκλογικά για να κερδίσει τις εκλογές και χρησιμοποιεί μέχρι και τώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος και Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός και Ηλίας Καματερός ενημερώθηκαν χθες 17/2 από τον Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Νίκο Ζωϊδη για τα θέματα υδροδότησης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 18:41

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πάρου

Την Πέμπτη, 12/2/2015, λάβαμε μέρος στην ανοιχτή συνάντηση που διοργάνωσε με πρωτοβουλία του ο Δήμαρχος για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 18:32

ΚΔΕΠΑΠάρου. Τα καταφέραμε και πάλι!.......

Όλοι μαζί ο Δήμος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., η Δημοτική Κοινότητα Πάρου, Σύλλογοι, φορείς και σχολεία του νησιού μας διοργανώσαμε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου το Παριανό Καρναβάλι 2015. Αψηφώντας τον άσχημο καιρό περίπου 800 άτομα από όλο το νησί παρέλασαν, έπαιξαν, διασκέδασαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 19η Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση με τους ασκούντες καθήκοντα Γενικών Γραμματέων στις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 13-02-2015, προκειμένου να διατυπωθούν εκατέρωθεν σκέψεις και προτάσεις για την πορεία και την περαιτέρω λειτουργία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos