Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 20:28

Ξεκίνημα του πρωταθλήματος Κυκλάδων

Έφτασε λοιπόν η ώρα και το πρωτάθλημα Κυκλάδων αρχίζει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 18:16

Σύμπτυξη τμημάτων Α' Γυμνασίου Πάρου

Σήμερα 15 Οκτωβρίου 2021, πληροφορηθήκαμε με το α.π. 786/15.10.21 έγγραφο του Γυμνασίου Πάρου, ότι ζητήθηκε από την ΔΔΕ Κυκλάδων η σύμπτυξη των τμημάτων στην Α' Γυμνασίου Πάρου από πέντε σε τέσσερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 18:13

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με  "rapid test"  από Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 22 Οκτωβρίου , από 09:00 έως 14:45 στην πλατεία Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (HERITΛGE), η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ) και η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πάρου «Γιάννης Γκίκας», σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Ψηφιακού Αποθετηρίου «Αρχεία και Συλλογές της Πάρου», το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ιεράς Μητρόπολης Σύρου καλεί Εγγεγραμμένους Ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που κατοικούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να συμμετάσχουν στο έργο «Αναβάθμιση προσόντων και υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για την επίθεση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.665, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τις λεπτομέρειες του νέου δακτυλίου που τίθεται σε ισχύ από τις 25 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γρίπη ή κορωνοϊός; Σύμφωνα με τους ειδικούς, κατά τη φετινή σεζόν των... ιώσεων θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος τα συμπτώματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos