Viral Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη για τις ικανότητες του στο μπάσκετ

05 Οκτωβρίου 2022 12:06

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες ένας Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη ο οποίος παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με χρήστες των social media είναι ηλικίας 70 ετών, οι ικανότητές του στο μπάσκετ «βάζουν τα γυαλιά» σε πολύ νεότερούς του αθλητές.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Παπουτσής ο οποίος, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Instagram, σκοράρει από παντού και όπως θέλει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα «μαγικά» στο μπάσκετ τα κάνει φορώντας μποτάκια ορειβασίας.

{https://www.instagram.com/reel/CiSqrTlD-wa/?utm_source=ig_web_copy_link}

Στη δημοσιότητα του Έλληνα ταξιτζή στην Νέα Υόρκη συνέβαλε ο αθλητής Luc A Menard ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram κάποια από τα βίντεο με τα απίθανα καλάθια μπάσκετ.

{https://www.instagram.com/reel/CiQCdtngW2P/?utm_source=ig_web_copy_link}

Στα βίντεο ο Παπουτσής φαίνεται να προκαλεί περαστικούς στη Νέα Υόρκη για το αν μπορεί να στείλει τη μπάλα στο καλάθι του μπάσκετ ενώ ο ίδιος είναι έξω από το γήπεδο.

{https://www.instagram.com/reel/Ci0cSb_j1sB/?utm_source=ig_web_copy_link}

Σε άλλα βίντεο ο Έλληνας ταξιτζής σκοράρει μπροστά σε πολύ νεότερους αντιπάλους επιδεικνύονοτας και τον καταπληκτικό χειρισμό της μπάλας μπάσκετ.

{https://www.instagram.com/reel/CikkRpoDNOK/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos