Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγνοούμενος θεωρείται εδώ και μερικές ώρες ένας 20χρονος λουόμενος, ο οποίος κολυμπούσε στα Αστέρια, στην περιοχή Βαπόρια της Ερμούπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες εκπτώσεις εισιτηρίων χαρίζει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με αφορμή την συμπλήρωση δεκαπέντε χρόνων της παρουσίας της στις ελληνικές θάλασσες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου με πρωτοβουλία του Δημάρχου και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τροποποίησε την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και βελτίωση υποδομών και αρχαιολογικών εκθέσεων στις νήσους Δήλο και Μύκονο», προϋπολογισμού εκατό μία χιλιάδων ευρώ (101.000,00 €).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρο, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ 4'' Ν. Ν. 64, 87χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι ξέρετε ακριβώς για τους κινδύνους της αγοράς διαφόρων ειδών πλαστικών μπουκαλιών νερού;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις ενστάσεις του για τις πρόσφατες οριοθετήσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου στο χώρο αφετηρίας των ΚΤΕΛ Πάρου, εξέφρασε στο psts.gr, ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Πάρου κ. Γεώργιος Τζανακόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω καθυστέρησης από το προηγούμενο δρομολόγιο, η συνέχεια των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (11/07), με την προσοχή να στρέφεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 10-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό διαβατήριο αλβανικών αρχών και επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos