Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2103] και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει πάνω από 1.800.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν από τη Δευτέρα πολλά σχολεία της χώρας εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κορωνοϊό η Ιταλία. Μέσα σε μία ημέρα τα θύματα στη Λομβαρδία άγγιξαν τους 113.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ότι αφορά τα καθημερινά ερωτήματα που απευθύνονται στην υπηρεσία μας για την επιβεβαίωση ή μη κρούσματος της νόσου στην Πάρο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αρμόδιος φορέας για ανακοινώσεις σε παρόμοια θέματα είναι μόνον ο ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός στην Ελλάδα φαίνεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και τα μέτρα για την προστασία του κόσμου και στη Χαλκίδα έχουν ήδη παρθεί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν για να αποφευχθεί η περαιτέρω μετάδοση του κορωνοϊού και να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετανιωμένος που εξέφρασε δημόσια μια προσωπική εκτίμηση, δηλώνοντας ότι παρασύρθηκε για τα περί κατασκευασμένου «κορωνοϊού», εμφανίστηκε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά νέα κρούσματα του κορωνοϊού, συνολικά 73 στη χώρα μας δηλαδή, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 8η Μαρτίου, η Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες, δεν είναι ευκαιρία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έχουν αγωνιστεί για μια αξιοπρεπή ζωή, για κοινωνική χειραφέτηση, ισότητα, ελευθερία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos