Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Η Moderna μηνύει την Pfizer και τον Γερμανό εταίρο της BioNTech για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατά την ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου COVID-19 που εγκρίθηκε στις HΠΑ, ισχυριζόμενη ότι αντέγραψαν τεχνολογία που η Moderna ανέπτυξε χρόνια πριν από την πανδημία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, μετά την έκδοση απόφασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και, συγκεκριμένα, της Υφυπουργού Παιδεία, καςΖέττας Μακρή, σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε η λειτουργία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aνακαλούνται προληπτικά από τον ΕΦΕΤ συγκεκριμένες παρτίδες των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 και 125 γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 16:35

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το επικίνδυνο και σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο που στρώνει το έδαφος για πρακτικές παρακολούθησης παραβιάσεων του απορρήτου των επικοινωνιών δεν αποτελεί επιμέρους επιχειρησιακή αστοχία, στοχεύει στην καρδιά των λαϊκών δικαιωμάτων κι ελευθεριών τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλία του στη Βουλή για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βατή θεωρείται η κλήρωση του Ολυμπιακού που έμαθε τους αντιπάλους του για τη συνέχεια στο Europa League

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Της αποδίδεται η ικανότητα να φανερώνει χαμένα αντικείμενα ή και πρόσωπα. Μύθος ή αλήθεια, η φανουρόπιτα είναι ένα νηστίσιμο κέικ που παραδοσιακά φτιάχνεται στη γιορτή του Αγίου Φανουρίου, στις 27 Αυγούστου, χωρίς συγκεκριμένη συνταγή και με μόνη προϋπόθεση ο αριθμός των υλικών της να είναι μονός.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το φυσούσε και δεν κρύωνε μια Γαλλίδα τουρίστρια που, ενώ έκλεισε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σκόπελο για μια εβδομάδα και προπλήρωσε, διαπίστωσε ότι δεν είχε γίνει κράτηση (!) και ποσό 750 € κατέληξε στον τραπεζικό λογαριασμό άγνωστου απατεώνα…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας την αγόρευση του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τις υποκλοπές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής για την πρωτολογία του στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για τις παρακολουθήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos