Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

«Τρελαίνομαι που δεν με αντιμετωπίζουν σαν την Cardi B αλλά σαν την Camilla (λεπτομέρεια: αυτό ήταν το όνομά μου ως στρίπερ)» έγραψε η 32χρονη τραγουδίστρια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι πρωτιάς με την Αγγλία - Το ξέσπασμα του Γιοβάνοβιτς και τα δάκρυα του Γιαννούλη για τον Μπάλντοκ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του σχολιάζει με νέο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί της Δευτέρας (14.10.24), δίνοντας ραντεβού στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 11:13

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από την Ίο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67 ένας 75χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, διευκρινίζονται οι όροι για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας στο δακτύλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιτανείες και δεήσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή σε νησιά των Κυκλάδων λόγω της ανομβρίας των τελευταίων μηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την τορπιλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ»μεταφέρθηκε στον Πειραιά η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Κανάλας της Κύθνου συνοδευόμενη από τον πάτερ Νικόλαο Δανιήλ και τον δήμαρχο του νησιού Σταμάτη Γαρδέρη.

Δείτε βίντεο από την αναχώρηση από Κύθνο και την άφιξη στον Πειραιά:

Πηγή: kaipoutheos.gr

Ακολουθεί η δημοσίευση του romfea.gr:

panagia kanala 7

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και επισημότητα η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024, την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Κανάλας η οποία μεταφέρθηκε από το νησί της Κύθνου, από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Δανιήλ, με την τορπιλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ».

panagia kanala 3

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να μην πέτυχε το απόλυτο, τη νίκη στις κάλπες, αλλά το κορίτσι θα το πάρει...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τo self test αποκαλύπτει τον κίνδυνο για καρκίνο παχέος εντέρου: Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, με την δωρεάν διενέργεια κολονοσκόπησης εντοπίζονται έγκαιρα οι αδενωματώδεις πολύποδες ή η πιθανή νεοπλασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos