Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 22:06

Εκτός δρομολογίων το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.

Ρότα για το λιμάνι του Πειραιά πρόκειται να βάλει αύριο το πρωί 9/10, το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., ολοκληρώνοντας, προσωρινά, τα δρομολόγια του στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί β΄ φάσης για το διδακτικό έτος 2024-2025, προκειμένου να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων και έχοντας ήδη ολοκληρώσει τη δεύτερη κατασκευαστική περίοδο, η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, θα προχωρήσει στην τρίτη φάση των επιμέρους εργασιών σε αυτά.

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες αναστολής λειτουργίας των διαδρόμων, ανά αεροδρόμιο, κατά τις οποίες θα διακοπούν προσωρινά όλες οι εμπορικές και ιδιωτικές πτήσεις, παρουσιάζονται αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί:

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω περιόδων θα πραγματοποιούνται από ελικόπτερα, πτήσεις επείγοντος χαρακτήρα (αεροδιακομιδές, πτήσεις έρευνας και διάσωσης, πυρόσβεσης, ανθρωπιστικές, κρατικές και λοιπές πτήσεις εθνικού χαρακτήρα), εφόσον απαιτηθεί, ενώ όλες οι υπηρεσίες των αεροδρομίων, θα λειτουργούν κανονικά, για το ενδιαφερόμενο κοινό.

fraport airports
Αναγνωρίζοντας ότι η αναστολή της λειτουργίας των διαδρόμων μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις στις μετακινήσεις και τις μεταφορές στις τοπικές κοινότητες, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα ανωτέρω έργα αφορούν την πλήρη αναδιαμόρφωση των διαδρόμων των αεροδρομίων. Ο στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ήδη υψηλού επιπέδου ασφαλείας αυτών και οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, εκτενείς επεμβάσεις αναμόρφωσης των πλευρικών ζωνών ασφαλείας διαδρόμου (Runway Strips) και περιοχών ασφαλείας πέρατος διαδρόμου (RESA).

Οι εργασίες αυτές αποτελούν μέρος της Σύμβασης Παραχώρησης. Πραγματοποιούνται δε, με όρους βιωσιμότητας και σεβασμού στον κάθε τόπο, μιας και η υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής υπευθυνότητας είναι βασικές αρχές της Fraport Greece.
Η διακοπή της λειτουργίας των διαδρόμων είναι απολύτως απαραίτητη, λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας των έργων. Παρ’ όλα αυτά και βάσει σχεδιασμού, τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αποτελούν τη μικρότερη δυνατή περίοδο που μπορεί να ανασταλεί η λειτουργία τους.

Η κανονιστική συμμόρφωση και η ασφάλεια, σε όλα τα επίπεδα, αποτελούν βασική προτεραιότητα της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την περαιτέρω αναβάθμιση του ήδη υψηλού επιπέδου ασφάλειας και λειτουργίας των περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Όπως προαναφέρθηκε, σχετίζονται με έργα μεγάλης κλίμακας που εκτελεί η εταιρεία, στο πλαίσιο χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

imerisia.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κυκλώνας Μίλτον βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τις ακτές της δυτικής Φλόριντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθελοντική δράση καθαρισμού από το προσωπικό της ΔΕΗ στις παραλίες Μακραμέ και Μικρολίμανο στο Λαύριο, καθώς και καθαρισμός 47 παραλιών σε Κέα, Κύθνο, Σίφνο και Σέριφο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου στην Κρήτη σχετικά με την πράσινη μετάβαση, ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Πέτρος Βαρελίδης, ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες του προσχεδίου που ετοιμάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά στην αλλαγή της δομής των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) στα νησιά των Κυκλάδων με αναγκαστικές συνενώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ θα γίνουν το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της regular season, εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην έδρα τους μετά τα ματς στο Super Cup και την πρεμιέρα της EuroLeague στο Βερολίνο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δείτε σε απ΄ ευθείας μετάδοση σήμερα στις 19:15 τον αγώνα πόλο ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πρίμορατς για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εξ αφορμής αναρτήσεως κειμένου σε ιστοσελίδα, αλλά και ορισμένων αρνητικών σχολιασμών από μεμονωμένους σχολιαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης γύρω από δύο μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί και αφορούν το νησί της Νάξου και συγκεκριμένα το έργο της ανακατασκευής των υπαρχουσών και της δημιουργίας νέων κοινωνικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων στο Πανναξιακό Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας, στην περιοχή Κορώνου Νάξου, αλλά και στην λειτουργία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα του Εκκλησιαστικού μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos