Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Το εκλεπτυσμένο χιούμορ του παρουσιαστή και η ανανεωμένη κριτική επιτροπή στο μουσικό τάλεντ σόου

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή να είναι μειωμένη σε σχέση με τον α' γύρο της περασμένης Κυριακής (6/10).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την καθιερωμένη του Κυριακάτικη ανάρτηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος σε αρκετά ζητήματα των τελευταίων ημερών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη είναι ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας, διεκδικούν την προεδρία του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εύα Αργυρού/Προσαλέντη γεννήθηκε το 1999 στο όμορφο νησί της Κέρκυρας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών καλεί τα μέλη και τους κατοίκους των Καμαρών, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο χώρο του Συλλόγου, σε έκτακτη ενημερωτική συνάντηση με θέμα το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο αλλά και τις επενδύσεις και επαγγελματικές κινήσεις που δρομολογούνται στην ευρύτερη περιοχή των Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Σφαγείου – Ελαιοτριβείου Τήνου γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 ξεκίνησε η λειτουργία του Ελαιοτριβείου στη θέση Σμουρδιά – Βύσιλο, όπισθεν του Τυροκομείου Τήνου, για την ελαιοκομική περίοδο συγκομιδής ελαιοκάρπου 2024
-2025.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Χριστίνα Πολίτη αποφάσισε να ταξιδέψει στη Μύκονο για το Σαββατοκύριακο και πόσταρε μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram.

Κατηγορία LIFESTYLE

Κλειστή θα παραμείνει η Δημοτική βιβλιοθήκη για λίγο διάστημα ακόμα, έως την Παρασκευή 25-10-2024

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos