Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Είναι γνωστό και εν πολλοίς δυσεπίλυτο το πρόβλημα αναζήτησης θέσης για να σταθμεύσει κάποιος το όχημά του στην Παροικία, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μια εποχή που ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται λόγω του τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη εργασίας με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Καθολικού Αρχιεπισκόπου π.Ιωσήφ Πρίντεζη και του υπεύθυνου του προσκυνήματος Αγίου Φραγκίσκου π. Φραγκίσκου Βιδάλη πραγματοποιήθηκε χθες, 30 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Δημάρχου Τήνου με κύριο θέμα την παραχώρηση και αξιοποίηση του γηπέδου της Στενής, έδρα της ιστορικής ομάδας ΑΕ Στενής που ανήκει στην Καθολική Αρχιεπισκοπή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χρονίζον ζήτημα που αφορά στην ανέλκυση του ναυαγισμένου πλοίου «Εξπρές Σαμίνα» από τη θαλάσσια περιοχή της Πάρου, έθιξε με ερώτημά του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 30ης Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» κ. Κ. Ροκονίδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. διευρύνει τη δραστηριότητά της και στην Αντίπαρο, με απόφαση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι «αναγκαίο να ολοκληρωθεί σύντομα» - Τι είπε για τα οφέλη του κτηματολογίου - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια των δυο συμπολιτών μας στη φωτιά στην Κορινθία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μπιζάς, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν μεταδίδονται διαδικτυακά σε live χρόνο οι συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-09-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 33 και 40 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7- γραμμ. κοκαΐνης, -4,4- γραμμ. κάνναβης και σουγιάς με λάμα -6- εκ.. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος με τον 40χρονο οδηγούσαν οχήματα (δίκυκλη μοτοσυκλέτα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο) χωρίς άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντολή πληρωμής εξέδωσε το ΥΠΕΝ για τη διασύνδεση Νάξου-Θήρας στα πλαίσια της δ' φάσης διασύνδεσης των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, 1 και 2 Οκτωβρίου 2024, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos