Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Η Κυριακή 29 Ιουλίου ήταν η δεύτερη και τελευταία ημέρα της Γιορτής του Ρεβιθιού στον Πρόδρομο και πολύς κόσμος βρέθηκε στο χωριό για να ζήσει τη μαγεία της!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι από τις λίγες εκδηλώσεις που νιώθει κανείς τόσο ζεστά και οικεία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα για το Survivor...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 19χρονη αλλοδαπή, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Επιπλέον, η 19χρονη διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 38 του ν.4497/2017 και την με αρ. 112/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Πάρου προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιας που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας έναν εύκολο κανόνα που συζητήσαμε με την κα Γεωργίου στην εκπομπή Υγεία πάνω Απ' Όλα, ώστε να έχετε όλα τα αυτά τα συστατικά στη διατροφή σας. Ποιος είναι ο κανόνας αυτός;... Ο Κανόνα των Χρωμάτων! Ο κανόνας αυτός φυσικά δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι, αλλά είναι σημαντικό να τον θυμάστε όλο τον χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο του Δ.Δ. Αγκαιριάς καθως και ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του πολιτιστικού και μορφωτικού συλλόγου Αγκαιριάς , εκφράζουμε την οδύνη και τη συμπαράσταση μας για το θάνατο δεκάδων συνανθρώπων μας, στις τελευταίες φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, για την πτώση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στη θαλάσσια περιοχή του 'Εξω Γυαλού ν.Θήρας, με δύο επιβαίνοντες, λόγω λάθους χειρισμού του οδηγού κατά την προσπάθειά του να πραγματοποιήσει αναστροφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Σύρου και Τήνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την ακυβερνησία του Τ/Χ σκάφους ''ΣΑΛΟΥΒΑΡΔΟΣ'' Λ.Π. 7643-Ε', με έναν ημεδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Σύρου και Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos