Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Η 17χρονη Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου, που είχε κλέψει την παράσταση στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γράφει τη δίκη της πορεία στον ελληνικό στίβο με τη κατάρριψη του ρεκόρ της Μαρίνας Βαρσαμίδου στα 200μ., που κρατούσε από το 1989.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 21:52

Λ.Σ Πάρου: Ψυχραιμία παιδιά…

Ο συνδυασμός «Πάρος με ευθύνη και ενότητα», επέλεξε το δρόμο της απαξίωσης του έργου της Λαϊκής Συσπείρωσης, της πρωτόγνωρης άλλων εποχών και χώρων επίθεσης εναντίον μας και της κατηγορίας ότι τα έχουμε «κάνει πλακάκια» με τη δημοτική αρχή !

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή απέστειλαν οι Σύλλογοι: Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Αθήνας, Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών και ο Σύλλογος Ανακαινίσεως Αγίας Τριάδας, προς τον Δήμαρχο Πάρου και την ΔΕΥΑΠ, ζητώντας να ενημερωθούν για την πορεία του έργου βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων που αφορά στο χωριό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αμοργός, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αμοργού και η Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού με χαρά υποδέχονται το κορυφαίο Φεστιβάλ στο είδος του, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια Πάρος που αντιστέκεται, μια Πάρος που επιμένει να πιστεύει σε αξίες και ιδανικά, πέρα από την υποδούλωση των ψυχών στην οικονομική ευμάρεια, βρήκε την ευκαιρία να φωνάξει δυνατά «παρών», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ζητούνται από το Ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ 5* στη Χρυσή Ακτή της Πάρου με εμπειρία και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Ιητών, με το ποσό των 62.000,00 €, για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: "Τοπογραφική αποτύπωση δικτύων Χώρας νήσου Ίου" και της μελέτης με τίτλο: "Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και σύνταξης τευχών δημοπράτησης δικτύων Χώρας νήσου Ίου".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει τους επιχειρηματίες που προτίθενται να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2023, να καταθέσουν αίτηση για την χορήγηση άδειας χρήσης, πριν από τη χρήση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άστατος θα είναι ο καιρός από την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ενώ και την Καθαρά Δευτέρα θα υπάρχουν βροχές και τοπικά καταιγίδες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο επιλογές για να λάβουν τα χρήματα του Market Pass έχουν οι δικαιούχοι του επιδόματος, ωστόσο όπως παρατηρήθηκε και με τα προηγούμενα προγράμματα άυλων επιταγών, ορισμένοι δικαιούχοι αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα και η επιλογή τους τελικά ήταν μόνο μία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos