Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Λειτουργώντας σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, τα εκχιονιστικά απομακρύνουν ταχύτατα το χιόνι από την άσφαλτο και κρατούν ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει τις στρατηγικές πολιτικές της με έμφαση τη νησιωτικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 15:12

Προτεραιότητα στα γκολ

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Πρέμιερ Λίγκ, η Γουλβς συνεχίζει την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα ανακοινώθηκε ότι θα σταλούν προειδοποιητικά μηνύματα από το 112.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καθώς και τις σκέψεις του Νίκου Μποζιονέλου στο koubanezos.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ανοίγει στις 20 Φεβρουαρίου για τις αιτήσεις στο Market Pass, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 15:04

Tο κίνητρο και οι λύσεις της Σαουθάμπτον

Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον: Οιφιλοξενούμενοι μπαίνουνστην 22η αγωνιστικήτης Premier League από την 20ή και τελευταία θέσητης βαθμολογίας (15β., όσουςέχει και η Έβερτον πριντο ματςμετηνΆρσεναλ).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα Σάββατο με φουλ πρόγραμμα είναι το σημερινό (04/02), με δράση που συναρπάζει σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα ματς της ημέρας με πλήθος αγορών στην betshop.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 03-02-2023 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 46, 56, και 61 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μικροκινητικότητα μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας και ένας εκ των πρωτεργατών της ενισχύει την φαρέτρα του και προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στο αγοραστικό κοινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos