Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Νά έλεγα οτι οι κάτοικοι των Καμαρών καθημερινά πραγματοποιούν πανηγύρια και ξενύχτια πάει στο καλό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετίζω το μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ και στις Κυκλάδες. Η μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι στο κατεστημένο της Ελλάδας και της Ευρώπης, αποτέλεσε μια τεράστια νίκη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εάν η ΕΚΤ συνεχίσει να διατηρεί «παγωμένο» το Μηχανισμό Έκτακτης Ρευστότητας (ΕLA), οι ελληνικές τράπεζες μπορούν να διατηρήσουν το ημερήσιο όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ μέχρι την Παρασκευή, φέρεται να δήλωσε ο υπουργός οικονομίας 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή τη φορά η καλοκαιρινή κάθοδος στην Επίδαυρο, για την πρώτη παράσταση των φετινών Επιδαυρίων, ήταν πολύ διαφορετική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εχετε λογαριασμό στο «οικοσύστημα» της Google και θέλετε να μάθετε τι... γνωρίζει για εσάς ο ιντερνετικός κολοσσός ή να καθορίσετε τι είδους προσωπικά δεδομένα σας θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την παραίτηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ από την προεδρία του Eurogroup ζήτησε σήμερα ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας Εμίλ Ρέμερ, μετά την απόρριψη από ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των Ελλήνων στο χθεσινό δημοψήφισμα στην Ελλάδα των όρων ενός σχεδίου διάσωσης που βοήθησε ο ίδιος να συνταχθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς γιατί ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε με μια σαρωτική νίκη το δημοψήφισμα, επισημαίνει ο αρθρογράφος των Financial Times Βόλφγκανγκ Μινχάου. Είναι πολύ δυσκολότερο όμως να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos