Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Μια εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα και οι προκλήσεις στη δημόσια σφαίρα» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα Γιάγκου Αργυρόπουλου (Πολυγωνικό) του Γενικού Λυκείου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νευροβιολόγοι στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Ίρβαϊν, αποκατέστησαν την όραση σε ενήλικα ποντίκια με συγγενή τύφλωση. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν τη θεραπεία για μια διαταραχή του αμφιβληστροειδούς, που ονομάζεται «Αμαύρωση του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ντύσου, για να μην κρυώσεις!». Μύθος ή πραγματικότητα; Πόσο ισχύει, τελικά, αυτή η συμβουλή που ακούγεται καθημερινά από πολλούς γονείς;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Κρήτη στο νομό Ηρακλείου κυρίως στην Αγία Πελαγία και στη Λυγαριά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, που έπληξαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου το νησί. Στην Αγία Πελαγία που «βούλιαξε» από την ισχυρή βροχόπτωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 15:20

Σαββατιάτικη… δυάδα για φίλημα!

Ο Κωστής Μητσέας δεν παίρνει ρεπό ούτε τα Σάββατα, προτείνοντας μια εμπνευσμένη δυάδα για το Foxbet

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 15-10-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλο ένα Σάββατο με γεμάτο πρόγραμμα είναι το σημερινό (15/10) με αγώνες που προσφέρουν ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 15:13

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμέτρηση Τορίνο – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Εντυπωσιακό αήττητο σερί 16 αγώνων μετρά η Γιουβέντους απέναντι στην Τορίνο, έχοντας να χάσει από το 2015.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos