Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, πάρτε όλοι τα φαναράκια σας και ελάτε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικιάς, στις 20:00...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Να ολοκληρωθεί με επιτυχία η απάντληση καυσίμων από το τουρκικό πλοίο που προσάραξε στη βόρεια πλευρά του νησιού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Νάξιου -Φιλωτίτη εξ αγχιστείας- Ιωάννη Ησαΐα, φιλόλογου, τ. λυκειάρχη και συγγραφέα, με τον τίτλο: «ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΡΟΣΙΑΝΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την αναγκαιότητα λήψης μέτρων κι εφαρμογής πολιτικών που θα συμβάλλουν στη συνοχή των περιφερειών και στην άρση της απομόνωσης των νησιωτικών περιοχών και ιδιαίτερα των Κυκλάδων,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ελήφθη αρχικά στις 15 Νοεμβρίου 2013, τροποποιήθηκε στις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 16:50

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου

Τη βαθειά τους λύπη για το θάνατο του Πάτροκλου Σταύρου εξέφρασαν τα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ της "Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όπως πάντοτε συμβαίνει στον τόπο μας, πρέπει πρώτα να φτάσουμε στο παρά πέντε ώστε να ασχοληθούμε σοβαρά με ένα φλέγον ζήτημα που αφορά όλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλούμε τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας σε συνάντηση την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 στις 8 μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

...συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να συμμετάσχουν την Πέμπτη 20 Μαρτίου στην Τριμερή Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στην Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, η εναρκτήρια Εσπερίδα για την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης Για την Προώθηση της Απασχόλησης στο Δήμο Πάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos