Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr
Τη Δευτέρα είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα στην ομάδα και ακολούθησαν νέα τεστ σε παίκτες και προσωπικό
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την συμμετοχή τέσσαρων γνωστών ηθοποιών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν συνολικά 3.017 ελέγχους σε πολίτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα

Κατηγορία LIFESTYLE

Το ΥΠΕΘΑ και τα Γενικά Επιτελεία έχουν επιλέξει να μη γίνονται ανακοινώσεις για τα κρούσματα κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις . Και στις στρατιωτικές σχολές. Μόνο που η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη και αυτή η τακτική δεν μπορεί μάλλον να συνεχιστεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα, μέτρα ακόμη και με χρήση μάσκας παντού (για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας) αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη η κυβέρνηση, σε μία ακόμα προσπάθεια να μειώσει την πορεία του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέα μέτρα κατά του κορονοϊού έρχονται σε περιοχές κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα που αναμένεται να αλλάξουν επίπεδο επικινδυνότητας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκίδα, καθώς εντοπίστηκαν ακόμα 8 νέα κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομπρέλες, αδιάβροχα και ίσως ...γαλότσες θα χρειαστούν οι Κυκλαδίτες για να αντιμετωπίσουν το φθινοπωρινό βροχερό καιρικό σκηνικό που «έρχεται» από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Καιρός ήταν μάλλον!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2020, στην κλήρωση Τζόκερ 2196 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας πάνω από 1.100.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos