Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Δείτε πώς κατανέμονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.319 , εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε ανάμεσα σε Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix της Formula 1 στη Μόντσα. Αμφότεροι μάλιστα εγκατέλειψαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Εθνική Οδό Λάρισας-Τρικάλων, σε μια καταπράσινη έκταση, ασθενείς όλων των ηλικιών δίνουν τη δική τους μάχη σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επιφανειακός ο σεισμός - Εξετάζουμε εάν είναι μεμονωμένο γεγονός ή συνέχεια της ακολουθίας της Πάρνηθας» ανέφερε στο protothema.gr ο  Διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών - Νέα μικρότερη δόνηση 1,9 Ρίχτερ λίγο μετά τις 14:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 14:06

Πέθανε ο Γιάννης Ματζουράνης

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού, μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Ματζουράνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 13:46

Πάρος: Ο Μανώλης γιατί όχι...;

θάνατος του Μίκη Θεοδωράκη δεν άφησε ασυγκίνητο το Δ. Σ. της Πάρου! Αναμφισβήτητα, πάρθηκε σωστά η απόφαση να δοθεί το όνομα του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, του μεγάλου αυτού Έλληνα, σε κεντρικό δρόμο της Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Greek Freak είχε μαζί του και το τρόπαιο του πρωταθλητή του NBA - Μαζί τους και οι Παπαλουκάς, Θανάσης Αντετοκούνμπο

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Κυριακής, με την αναμέτρηση της Μπορντό με την Λάνς. Δύσκολο το ξεκίνημα της σεζόν για την Μπορντό, η οποία ακόμα αγνοεί την νίκη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές (0-2-2). Μάλιστα το τελευταίο πριν την διακοπή ήταν η βαριά ήττα στην έδρα της Νις με 4-0 (3-0 ημίχρονο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλούσιο το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να παίρνουν σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό και ρίχνονται κι αυτοί στη μάχη της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos