Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) συγγενείς, φίλοι και σύσσωμο το πλήρωμα των πλοίων της Sea Jets στον εφοπλιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας παρά την διαφαινόμενη ύφεση στην ευρωζώνη εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο μέρος της χώρας θα πληγεί από την κακοκαιρία «EVA» όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννης Αρτοποιός, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, κατά την έκτακτη ενημέρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στην τελική ευθεία μπαίνει τις ερχόμενες μέρες το σύνηθες concept η Αθήνα τη νύχτα, αφού όλα σχεδόν τα σχήματα ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους.
Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 21:23

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ένταξη σε χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ με στόχο την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης ανακοινώνει ο Δήμος Αμοργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κέικ σοκολάτας το αγαπούν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Φτιάχνεται με άπειρους τρόπους και η κυρίαρχη γεύση του ξετρελαίνει όσους λατρεύουν τη σοκολάτα, και αυτοί δεν είναι λίγοι!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 15:08

Βαθμολογία ΟΥΕΦΑ - Στην 20η θέση η Ελλάδα

Η πενιχρή συγκομιδή βαθμών από τις Ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, είχε αποτέλεσμα να κατρακυλήσει η χώρα μας στην 20η θέση της ΟΥΕΦΑ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεωτικό εμβολιασμό για μια σειρά μεταδιδόμενα νοσήματα για όλους τους εργαζομένους στο ΕΣΥ, εξετάζει το Υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στελέχη Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν διαλέξεις και εκπαιδευτικές δράσεις σε σχολικές μονάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos