Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα πήγε στο Eurobasket ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και το ξεκίνημά της είναι ιδανικό, αφού μετά τη νίκη επί της Κροατίας στην πρεμιέρα ήρθε και αυτή επί της -οικοδέσποινας του ομίλου- Ιταλίας στο Μιλάνο με 85-81, με του Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ να ξεχωρίζουν και πάλι για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία στο δεύτερο παιχνίδι της για το EuroBasket 2022 με στόχο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του Γ΄ομίλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Όπως ανακοίνωσε η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Dnews, τα αναπηρικά επιδόματα δεν θα καταβάλλονται με προπληρωμένη κάρτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η πεντανόστιμη συνταγή για σοκολατένια βραχάκια με μόλις δύο υλικά υπόσχεται να σας συναρπάσει.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα φρούτα έχουν ζάχαρη. Μπορεί να μην είναι το ίδιο επιβλαβή με τα γλυκά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά δεν παύει να παχαίνει και να μας φορτώνει θερμίδες, ειδικά αν έχουμε συνηθίσει να καταναλώνουμε τα φρούτα σε μεγάλες ποσότητες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις μόνιμες αυξήσεις συντάξεων προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μαρία Τζομπανάκη, μία ανάσα πριν από την έναρξη του δεύτερου κύκλου του «Σασμού», φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram.

Κατηγορία LIFESTYLE

Εντοπίστηκαν οι 9 Ρουμάνοι κωπηλάτες σανίδων (SUP) που αγνοούνταν στην Κεφαλονιά, ωστόσο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση, μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos