Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Από την ερχόμενη άνοιξη χιλιάδες 18χρονοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Ευρώπη δωρεάν. Η Επιτροπή μόλις άνοιξε τις αιτήσεις για τον τελευταίο κύκλο της πρωτοβουλίας DiscoverEU.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν βόμβα "έσκασε" στην Πάρο η είδηση ότι ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστας Ρούσσος, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του εξηγώντας σε επιστολή του το λόγο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλοί άνθρωποι παλεύουν με αυτό που αποκαλούμε «overthinking», δηλαδή τις πολλές, γρήγορες και κουραστικές σκέψεις, που δεν φεύγουν από το μυαλό τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επετεύχθη η παράταση της ρύθμισης για την διάθεση προσωπικού ως οδηγών ασθενοφόρων νησιωτικών περιοχών, σε συνέχεια ερώτησης που είχε καταθέσει στην Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή παραίτησης υπέβαλε σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Βατίστας Ρούσσος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν νιώθετε ότι ζείτε σε μια πειστική εικονική πραγματικότητα παρόμοια με αυτήν του «Μάτριξ», ίσως να μην κάνετε λάθος, σύμφωνα με τον καθηγητή Melvin Vopson, αναπληρωτή καθηγητή φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ενας Ελληνας 26 χρονών είναι ανάμεσα στους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ χθες το βράδυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως πρώτο θέμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2024 συζητήθηκε η Λήψη απόφασης σχετικά με την επικείμενη μεταρρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.) για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης κι Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

SOS εξέπεμψαν ήδη από την άνοιξη τα φιλοζωικά σωματεία της Πάρου καθώς η λειτουργία τους απειλείται εξαιτίας προβλημάτων χρηματοδότησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χρονίζον ζήτημα που αφορά στην ανέλκυση του ναυαγισμένου πλοίου «Εξπρές Σαμίνα» από τη θαλάσσια περιοχή της Πάρου, έθιξε με ερώτημά του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 30ης Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» κ. Κ. Ροκονίδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos