Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Περιορισμό στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τα πλοία είναι πιθανό να «φέρει» το νέο lockdown που θα ισχύσει στη χώρα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ τίθεται το πανελλαδικό lockdown -λόγω του κορονοϊού– από τις 6 το πρωί του Σαββάτου (07.11.2020) έως τις 30 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 6919 – ΦΕΚ 4831/8/ 2 – 11 – 2020, η οποία είχε εκδοθεί την 2α Νοεμβρίου και αφορούσε στα έκτακτα μέτρα των τότε γκρι περιοχών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 05.11.2020. ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε και επίσημα το δεύτερο οριζόντιο lockdown στην χώρα λόγω του κορονοϊού, το οποίο θα ισχύσει από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 07.11.2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 29, 45, 38, 9, 27 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω με 1-0 στο ημίχρονο, αλλά από το 47' μέχρι το 66' σκόραρε τέσσερις φορές και μπήκε σε θέση πρόκρισης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβάλλεται μεταξύ άλλων ποινή κάθειρξης έως δέκα χρόνια κατ' ανώτατο όριο, σε όποιον φονεύει ή βασανίζει ζώα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο lockdown που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό και θα ισχύει από το Σάββατο στις 06:00, φέρνει νέα δεδομένα στην απαγόρευση κυκλοφορίας. Τα μέτρα που ισχύουν σήμερα και οι αλλαγές που έρχονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «κόκκινο» για μια ακόμη ημέρα η Θεσσαλονίκη, με 862 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Αυξημένες μολύνσεις σε Αττική, Δράμα και Λάρισα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos